Offerte aanvragen

Offerte aanvragen bij Hauwert Clean

U kunt eenvoudig en snel een offerte bij ons aanvragen. Dit kan doormiddel van het formulier op deze pagina in te vullen. Wanneer u dit zo uitgebreid en concreet mogelijk doet kunnen wij binnen afzienbare tijd met een eerlijke en concrete offerte bij u terug komen.

Wij verrichten ook graag kleinere werkzaamheden die andere schoonmaakbedrijven in Heerhugowaard, Alkmaar of Hoorn misschien niet meenemen. Denk hierbij aan het reinigen van het houtwerk rondom uw pand, het ledigen van dakgoten en ook het in de was zetten van vloeren. Ook kleine reparaties zoals het verwisselen van een kapotte lamp of TL buis is iets wat wij zonder problemen meenemen.

Zoals u wellicht al gelezen heeft hebben wij van Hauwert Clean ruime ervaring in de schoonmaakbranche en dit is dan ook echt onze passie. Wij streven er iedere dag naar om een steentje bij te dragen aan het realiseren van een goede dag van iedereen binnen een bedrijf, of simpelweg een individu. Wij zijn van mening dat wij veel bijdragen met onze werkzaamheden en daar zijn we trots op. Wij verwachten en hopen dan ook dat we dit nog vele jaren mogen blijven doen.

Mocht u nog wat vragen hebben voordat u een offerte aan wilt vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en nemen ook daadwerkelijk de tijd om u en uw pand te leren kennen. Op deze manier zijn wij nog beter in staat om een eerlijke en goede offerte op te stellen. Daarnaast vinden wij het ook gewoon prettig om onze klanten goed te kennen! Wij hopen dat we u snel spreken, of dat we elkaar snel op locatie zien

Vul hieronder de gegevens voor de offerte in!