Spinbestrijding in Hoorn en omstreken is een veelvoorkomende klus die Hauwert Clean graag voor u doet. Hoewel er maar weinig spinnen zijn in Nederland die bijten en de meeste beten geen medische aandacht nodig hebben, begrijpen wij maar al te goed dat niemand zit te wachten op overlast van spinnen. Vandaag leggen wij graag aan u uit hoe spinnenoverlast ontstaat maar belangrijker; wat doen wij hieraan?

Hoe komen spinnen in de woning terecht?

Spinnenoverlast ontstaat vaak bij woningen welke gelegen zijn aan het water. Door al het vocht worden de spinnen aangetrokken en ontwikkelen in- en rond de gebouwen veel spinnenwebben. In Hoorn is het natuurlijk alom bekend dat er sprake is van een waterrijke stad, maar Hauwert Clean doet ook aan spinbestrijding in Alkmaar, Heerhugowaard en andere steden. In de herfstperiode hebben wij extra aandacht voor spinbestrijding. De mannetjes komen uit hun webben en gaan opzoek naar de vrouwtjes. Ze volgen de geursporen en kunnen zodoende vaak in uw woning of bedrijfspand terecht komen.

Spinnen eten ook graag insecten. Wanneer er in- of rondom uw gebouw sprake is van insectenoverlast, gaat dit vaak gepaard met spinnenoverlast. Ook dan bent u voor de bestrijding bij Hauwert Clean aan het juiste adres.

Wanneer is het spinnentijd?

September spinnenmaand. Een uitspraak die wij veel horen. Dit klopt ook, omdat als de nachten kouder worden de vrouwtjes graag naar binnen trekken. Zoals u hierboven heeft gelezen, zullen de mannetjes dan spoedig volgen. Echter is het najaar niet het enige moment dat men overlast mag verwachten van spinnen. In het voorjaar en in de zomer leven spinnen graag buiten, dit kan zorgen voor overlast aan de buitenzijde van uw gebouw door middel van webben en ander overlast. Natuurlijk kan er overhoop ook een aantal spinnen toch naar binnen treden waardoor u ook binnen last kunt ervaren. Daarom adviseren wij om onze spinbestrijding in Hoorn en omstreken tweemaal per jaar te laten verzorgen; rond april en rond september. Op deze manier kunnen wij de spinnenoverlast reduceren tot wel 90%.

Hoe doen wij aan spinbestrijding?

Hauwert Clean is succesvol in spinbestrijding om spinnenoverlast tegen te gaan. Er is een hoop veranderd op het gebied van spinnenbestrijding. Zo is het bestrijden van spinnen met bepaalde middelen in Nederland verboden. Hauwert Clean werkt met de beste middelen die aan alle milieu-eisen en regels voldoen. Wij geloven in bestrijding vanaf de buitenkant van het gebouw. Door de buitenkant te behandelen, houden we de spinnen immers buiten. Voorkomen is beter dan genezen! Benieuwd naar hoe Hauwert Clean kan helpen met het tegengaan van spinnenoverlast? Neem snel contact met ons op en informeer naar onze spinbestrijding in Hoorn en omgeving!